tisdag, januari 31, 2006

de har ringt...

... och det har inträffat saker som gör att jag inte får veta förrän nästa vecka. Ajajaj, nu får jag massa konstiga tankar... Tänk om de vill intervjua om några, men inte kasta bort alla andra helt och därför hittar på att de inte kan bestämma sig än. Då ligger ju jag ganska långt ner (eftersom de inte vill intervjua om mig). Jag kommer att grubbla ihjäl mig på vad jag sa, och hur jag betedde mig och vad jag skulle ha sagt. Jobbigt!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så är det säkert inte! Det kan ju vara någon som har blivit sjuk eller något annat akut som har hänt på företaget som inte alls har med anställningarna att göra. Slappna av! Du har gjort allt du kunnat, och väljer de inte dig så är det deras förlust. Så det så! Kram!!!

01 februari, 2006 18:52  
Anonymous Anonym said...

Agneta har rätt! Ibland tar det lite längre tid än beräknat. Och det är många sjuka nu. Överallt. Du gjorde ju ditt bästa och mer än så kan man inte göra. Dessutom går det säkert bra! kram.

01 februari, 2006 19:35  
Blogger Anna-Karin said...

Tack för stödet. Jag har kommit på mig själv att det var dumt tänkt. Hon sa till och med till mig att anledningen till att de skulle vänta är för att det dykt upp en oväntad resa för högsta chefen. Varför skulle de ljuga? Om det var som jag trodde så skulle de nog bara säga att de funderade lite till.

01 februari, 2006 21:18  

Skicka en kommentar

<< Home