onsdag, september 07, 2005

jag är ett paket

"DU ÄR ETT PAKET

Du är spännande och uppskattad - precis som ett paket på Posten

Paketet är en person som gillar överraskningar, gärna underfundiga och genomtänka saker. En paketperson uppfattas ofta som lite eftertänksam eller tillbakadragen. I ett nytt sällskap står du hellre i bakgrunden och lyssnar än ger dig in i disskusionen. Paketpersonens yta är dock missvisande, för inuti döljer sig en färgstark person med många strängar på sin lyra. Har man väl öppnat locket hittar man en påhittig person, ofta med kunskap i något specialområde.

Paketpersonen är givmild och bjuder gärna på fest. Du har en nära vänkrets som uppsakttar din påhittighet. Paketet återfinns på seminarium, på möhippor eller svensexor, gärna med en Trisslott i handen. "

Konstigt, några få frågor där det inte alltid fanns "rätt" svar, ändå blev resultatet väldigt träffsäkert. Allt utom Trisslotten då.
Gör själv på: http://www.posten.se/index.jsp?PageName=Service&ServiceURL=/kampanj/jul04_postprodukt/index.jsp&IntLinkPushCName=butik.cecilia
Vilken produkt är du?

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag var ett brev. Men inte ett endaste ord stämde in på mig... :/ //Jonna

07 september, 2005 21:20  
Anonymous Anonym said...

Haha...jag är ett frimärke!

DU ÄR ETT FRIMÄRKE

Du är färgstark, detaljerad och intressant - Precis som ett frimärke på Posten.

Folk lägger märke till dig. Ena dagen kan du se ut som kungen för att nästa månad vara inspirerad av blommor. Kända personer är oftare frimärken. Du gillar förändring, men värnar om det gamla.

Frimärket är en person man fäster sig vid, och som stiger i värde ju mer man lär känna. Din dragningskraft lockar folk i alla åldrar. Frimärkspersonen har ofta god kontakt med sin familj. Du har öga för detaljer och fokuserar mer på hur saker ser ut än att lägga namn på minnet. Du är intresserad av färg och form, och uppskattar handgjorda saker. Frimärket hittar man i smågodishyllan eller på en utställning. Ibland dyker du upp på någon fanclubsajt.

07 september, 2005 22:16  
Blogger Anna-Karin said...

Jonna: Haha, inte konstigt, det var ju ett så "väldigt komplicerat och mångfacetterande" test.

Setareh: det stämde väl ganska bra?!

08 september, 2005 08:50  
Anonymous Anonym said...

Stämmer faktiskt sjukligt...har aldrig gjort ett test där det varit så spot on...läs ditt mail!

08 september, 2005 09:10  

Skicka en kommentar

<< Home