onsdag, september 07, 2005

frisyr igen



Nöjd efter ett besök hos min frisör. Jag hittade henne i våras och hon är så bra. När hon klippt av en rejäl bit och fixat till en frisyr frågade hon om jag ville ha rakt, mellanlockigt eller lockigt. Jag valde det senare och det är konstigt vad hon kan lyckas med i mitt annars raka hår. Mousse, klämmor, hårtork och spray var allt hon behövde för att fixa fina lockar. Färgen ser bra ut också. Kul att vara nöjd.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

hej
är på besök i örebro någolunda regelbundet och skulle gärna passa på att klippa mig när jag är där. problemet är ju att jag inte vet var jag ska ta vägen... vill du vara en lite fågel som outar sin frisör? det skulle vara mycket uppskattat.
Renée

07 september, 2005 21:11  
Anonymous Anonym said...

Vad härligt att du blev nöjd! Kul att fixa sig lite nu när hösten (va? vardå?... här är sommar. På riktigt.) är på ingång. :) /Jonna

07 september, 2005 21:21  
Anonymous Anonym said...

Rakt hår rockar, men du blev fin.

07 september, 2005 22:14  
Blogger Anna-Karin said...

Renée: Jag klippte mig på Hår och Nagelbandet på Järntorgsgatan (nära resecentrum) hos en tjej som heter Elin. Det brukar vara rätt lätt att få en tid där, de är rätt många. Mina kompisar klipper sig annars på Barret som ligger på Nygatan (ganska centralt) och säger det är bra. Där har de studentrabatt så det blir billigt för dem, för mig spelar det ingen roll.
Lycka till!

Jonna: Här är det höst, igår när jag gick från frisören regnade hälften av lockarna bort (som man ser på bilden). I dag är inga lockar kvar, bara lite vågor.

Setareh: Haha, om jag inte får puffa till ditt hår måste jag väl få puffa till mitt.

08 september, 2005 08:47  
Anonymous Anonym said...

Ha! Äntligen kunde jag se bilden med nya frisyren (skrutt dator!). Superfint! :)

11 september, 2005 13:19  
Blogger Anna-Karin said...

Jonna: tack :)

13 september, 2005 14:02  

Skicka en kommentar

<< Home